Sloophouten tafel op maat

december 12, 2012 3:29 pm Gepubliceerd door

We hebben na uitvoerig testen en overleggen met onze werkplaats besloten dat we onze sloophouten meubels nu ook speciaal op maat gaan maken. Het leuke is dat we deze service vaak kunnen aanbieden zonder dat dit heel veel geld extra gaat kosten.

Tafel op maat

Sloophout is een prachtig materiaal om mee te werken, elk plankje is uniek en dat geeft onze meubels dus ook een unieke uitstraling. Dat wij nu sloophouten tafels op maat gaan aanbieden maakt de tafels alleen maar unieker.

Sloophouten tafel op maat

Hoe kunnen we maatwerk toepassen?

Bij een sloophouten tafel kunnen we op drie manieren maatwerk aanbieden.

Afmeting tafelblad

We kunnen het tafelblad in afmeting aanpassen. Vrijwel elke afmeting is mogelijk en we rekenen hierbij in centimeters.

Afmeting poten

De poten van een sloophouten tafel kunnen verschillen in afmeting. We kunnen de poten van 10cm tot 20cm breed maken. Ook hierbij meten we in centimeters.

Kleur planken

Nu wordt het lastiger, we kunnen namelijk ook enigszins rekening houden met de door jou gewenste kleur van de planken. Het aangeven van de kleur kan op een aantal verschillende manieren.

  1. Je kunt ons een voorbeeld van een bestaand sloophouten meubel toesturen.
  2. Je kunt ons een kleurenstaal met bijvoorbeeld RAL-kleuren toesturen.
  3. Je kunt ons een afbeelding of collage met verschillende kleuren toesturen.

Hoe te bestellen?

Maak eerst je keuze voor een model sloophouten tafel. Vervolgen vul je in het offerteformulier bij het betreffende meubel je afmetingen en wensen door. Je kunt uiteraard ook telefonisch de mogelijkheden bespreken 050 82 00 337.

Let op: Wij zullen je bij het bestelproces van de sloophouten tafel op maat zo veel mogelijk ondersteunen en we zullen proberen om alles zo veel mogelijk naar jouw wensen te leveren. We proberen uiteraard al onze klanten 100% tevreden te houden. Echter is het risico voor de bestelling van sloophouten tafels op maat wel voor rekening van de klant en de bestelde sloophouten tafels kunnen dus niet geretourneerd worden. Uiteraard geldt op constructie en duurzaamheid van de sloophouten tafels wel onze 100% garantie.

Gecategoriseerd in :

Dit bericht is geschreven door Bert

Commententaren zijn gesloten.